top of page

Kommende kirkeyoga events

F7C0B1CB-F831-43A0-88B8-B96A4F66E3C6_edited_edited.png
IMG_6904_edited.jpg

Yoga i Dalby Kirke

Kort yoga forløb

Dato:  D. 26/8, 13/9 og 27/9

Tilmelding: Datoen bliver sat, når vi nærmer os opstart.

Sted: Dalby Kirkes nye sognehus, Dalbyvej 69, 6000 Kolding

Pris: Kommer snarest

Max deltager antal: 15  

Yoga betyder at “forene” og i ordet religion ligger betydningen “binde sammen”. Selv om yoga ikke behøver at have noget med religion at gøre, så er yogaen en måde, hvorpå man kan få kristendommen helt ned i kroppen. Kirkeyoga handler om ro og nærvær. De rolige bevægelser fra yogaen bindes sammen med ord fra Bibelen. Kirkeyoga handler om ro i kroppen med bøn, åndedrætsøvelser og meditation, der sættes ind i en kristen sammenhæng. Alle kan være med og yogalærer Ann Homer guider dig igennem en stille stund med blide bevægelse. Man behøver bare møde op, da måtter og udstyr er gjort klar.

Det foregår i det nye sognehus ved siden af Dalby kirke.   

Ankom gerne i stilhed 10-15 min. før timen starter.

Yoga i Brændkjær Kirke

Yoga retrætedag

Dato: Kommer snarest


To gange om året afholder Brændkjær Kirken en retrætedag med to gange yoga, undervist af både yogalærer Anne Mette Meyer og Ann Homer. Der vil være et oplæg af præst Iben Munkgaard Davids med et særligt tema for dagen.

Temaet kan bl.a. være et af de syv pilgrimsord: Langsomhed, bekymringsløshed, frihed, enkelthed, stilhed, spiritualitet, fællesskab og mange andre.

Kvinder praktisere yoga

Foredrag om yoga

Jeg holder foredrag om yoga, hvad det er for en praksis, og hvorfor vi alle har gavn af at forstå og implementere yoga i vores hverdag for at højne vores livskvalitet og forbedre vores evne til at håndtere stress og mistrivsel.

I bund og grund handler det om bevidsthed.

Sted: Det nye sognehus ved Dalby Kirke, Dalbyvej 69, 6000 Kolding
Pris: Kommer snarest
Tilmelding: Kommer snarest

Kirkeyoga events og forløb: Classes
bottom of page