top of page
89D13609-C760-4AAA-9ABD-0971C140732F.jpeg

Om mig

Velkommen

​Jeg hedder Ann Homer og bor i Kolding med min mand, tre børn og et par skønne katte.

Her på min hjemmeside kan du læse om de forskellige yogastilarter jeg underviser i, og hvad jeg kan tilbyde dig og evt. din virksomhed, skole eller privat.

Mit første møde med yoga var i 2015 i det fitnesscenter jeg gik i. Underviseren var striks og bestemt, men dygtig til at undervise og guide os deltagere igennem timen og gav os en skøn afspænding i slutningen til at lade indtrykkende synke længere ind.

Effekten af yogaøvelserne havde en langvarig effekt på roen og velbehaget i kroppen og på det tankemylder, jeg havde pga en sejlivet stresssygemelding.

Det gjorde mig nysgerrig på at vide mere om, hvad yoga egentlig var for en praksis og hvorfor den kunne have så dybdegående effekt på krop og sind.

Derfor besluttede jeg, at tage min første uddannelse hos “A Yoga Story” på Samsø ved Anette Meldgaard/Yogamo og Helle Yde/Yoganize. Det var en 1-årig hatha yoga uddannelse på 250+ timer. 

Derefter kom der flere uddannelser til, YIN yoga uddannelse modul 1 og 2 hos Trine Hedegaard på 100 timer og “Yoga mod Stress” - uddannelsen hos Anne Goncalves på 50 timer.


Udover mine yogauddannelser har jeg også en stor passion for klangenes magiske og healende univers.

Jeg har i 2022 uddannet mig til klangaktør hus Anne Viese.

Jeg laver events og tager gerne ud og spiller på mine gonger, tibetanske syngeskåle, krystal syngeskåle, ocean drum, vindspil, rain stick og meget mere.


Jeg har derudover et helt unikt samarbejde med Brændkjær Kirkens kultur og kirkemedarbejder Anne Mette Meyer. 

Vi laver primært Yin yoga og Restorative yoga, hvor deltagerne ligger helt oppe ved alteret og får lyset ind gennem de smukke sejl fra vinduerne bagved alteret.
I Brændkjær Kirken læser jeg tekster op, som Anne Mette har stykket sammen fra Biblen, evangelier, salmebogen, bønner og digte, som indeholder budskaber til timens tema; f.eks. pilgrimsordene, kærlighed, lys, fællesskab o.a.

Vi afholder events i kirken såsom retrætedage, som foregår en hel formiddag med to gange yoga undervisning, oplæg af præsten Iben Munkgaard-Davids og frokost.

Hold øje med min side for kommende events eller kirkens egen hjemmeside.


Klik her for at se nogle af mine yogavideoer i kirken inde i mine blogindlæg.


Desuden har jeg har alt i udstyr og kører gerne ud til virksomheder, skoler og privatpersoner og underviser.
Jeg har samarbejdet med en skole i Sønderjylland om morgenyoga til lærerne inden de skulle undervise, og samarbejder med virksomheder, hvor jeg laver yogaforløb til deres ansatte.

Jeg ønsker at dele min glæde ved yoga og klange

Namaste

872180E3-C367-4881-BC35-0376D27FDD65_1_201_a_edited.png

Uddannelser og kurser

Maj 2023

Yin Pulseringer modul 3

Dette er en ny praksis udviklet af yogalærer Trine Hedegaard.
Yin Pulseringer giver med små nænsomme pulseringer (bevægelser) dybere kontakt til dit nervesystem og

Juli 2022 - oktober 2022

Jeg har taget en klangaktør uddannelse hos skønne og dygtige Anne Viese i Odense. Her er jeg uddannet i at spille på tibetanske og krystal syngeskåle, gonger, vindspil, chimes, rain stick, ocean drum og meget mere. Jeg er uddannet i at give klang og gongbad og meditationer, lave events for enkelt personer og flere personer ad gangen og samspille med flere klangaktører.

August 2022

Jeg har taget modul 2 hos Trine Hedegaard. 50 timer.
Funktionel anatomi.

  1. 19.-23. juni 2019

  2. 5.-9. oktober 2021

  3. 1.-5. juni 2022

  4. 23.-27. maj 2023

Revisiting mindfulness & compassion practice. Principle of Mandala and the Four Immeasurable Qualities. Working with afflictive emotions and the antidotes. Transforming the afflictive emotions into different kinds of wisdom. Working with the relative and ultimate truth. Working with the Mandala principle in three stages - Buddhist, CFT (Compassion Focused Therapy) and IFT (Internal Family System). Looking at trauma from a Buddhist perspective. Working with heart coherence. Working with different exercises, meditations and visualisations and silence periodes.
Underviserne:
- Choden (Sean McGovern) er oprindeligt fra Sydafrika, hvor han er uddannet advokat. Han har i mange år været tilknyttet det tibetanske kloster Samyeling i Skotland. Han er buddhistisk munk og bosiddende på klosteret.
- Helle Lisle er kursusudbyder. Hun er speciallæge i psykiatri og har en bred terapeutisk uddannelse. Hun er uddannet mindfulness træner og har uddannet sig intensivt indenfor compassion de sidste 10 år. Hun har i 2018 stiftet Heartbased Life og har nu i høj grad helliget sig arbejdet med meditation, compassion og hjerteintelligens. 
Helle har sidste år skrevet bogen "Mindfulness & Compassion - en vej til mere nærvær og livsglæde".

2.-4. marts 2022

Jeg har modtaget undervisning i yoga nidra, panchamaya kosha, chakra, hjernebølger, de fire bevidsthedsstadier m.m.

Juni 2020

Jeg har taget det første modul af yin yoga uddannelsen hos dygtige Trine Hedegaards, som svarer til 50 timer.
Meridian teori.

August - september 2020

Denne uddannelse er baseret på den indiske livsvidenskab/filosofi Ayruveda og bruger de tre persontyper, de såkaldte doshaer, som udgangspunkt for at afbalancere den stress, der skaber os ud af balance og homøostase.

Marts 2019 - Januar 2020

Hatha yoga v/A Yoga Story

Hos A Yoga Story hos Anette Meldgaard og Helle Yde på det sydlige Samsø, har jeg taget uddannelsen til Hatha yogalærer på 250+ timer.

September 1998 - juni 2003

Sygeplejerske Uddannelsen i Odense

Jeg har taget min sygeplejerskeuddannelse på Sygeplejeskolen i Odense.

Februar 1997 - august 1997

Sergentuddannelse i Hæren på Sønderborg Sergentskole

Jeg søgte ind som pilotaspirant i Forsvaret og kom ind. Først startede jeg på sergentskolen i Sønderborg og fortsatte efter endt uddannelse kom jeg videre til Flyveskolen i Karup.

August 1997 - november 1997

Pilotaspirant i Forsvaret

Jeg kom på Forsvarets Flyveskole som pilotaspirant efter sergentuddannelsen i Sønderborg.

August 1992 - maj 1995

Gymnasiet Faaborg

Jeg gik på den sproglige linje på Faaborg Gymnasium.

bottom of page